Posted i: Dagens emne

Hey bloggen,💓📷

I dag handler det om, hvordan man får flere følgere på Instagram. Min profil er selv under process, men jeg kan allerede se, at min teori virker. Hver gang jeg ligger et billede op får jeg omkring 15 nye følgere... dette er et godt sted at starte!

Vælg et tema:

Det er vigtigt at man vælger et tema.. Dine følger vil se noget bestemt fra dig, som fx selfies, naturbilleder eller mad billeder. De følger dig af en grund, og vil se noget helt bestemt fra dig. Min Instagram er meget om ''mig selv'', og jeg har også gjort den ret piget, ved at tilføje lyserøde billeder (roser, smoothie osv) her og der. Derudover forsøger jeg at gøre mine billeder lyse, så det ''matcher'' temaet.

Lav tags:

Jeg ved, at der er rigtig mange mennesker, som ikke gider lave tags, fordi det ikke skal overdrives eller se for dumt ud. Men med tags så kan folk jo få øje på dig. Oftets bruger jeg tags som #girl #followme #comment #blogger #makeup #fashion osv... Og det er netop på grund af disse tags jeg får flere likes på mine billeder. Jeg plejer at skrive omkring 10 tags...

Tilføj placering:

Når du tilføjer din placering, så er der også flere der går ind på din profil. Rigtig mange glemme dette punkt, men det kan være ret smart, hvis man vil udvide sin instagram og nå ud til flere mennesker.

Kommentér og like andres billeder:

Seriøst... jeg liker så mange billeder på en dag, og jeg kommentere så mange!! Men det er vigtigt, hvis man gerne vil blive synlig. Der er så mange profiler på Instagram, så hvordan skal man finde din profil? like like like - comment comment comment!!!!! Tit når andre kommentér mine billeder, så går jeg også ind på deres profil. Kan jeg lide deres billeder, så følger jeg dem også. Sådan er andre også!

Nu hvor vi snakker om instagram - så må i da meget gerne følge min (sarahharis.dk) 😂

Håber i kan lide dette indlæg! Og held og lykke med jeres instagram 💗

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments